Miks NNZ pakendid?

Infonõue

Press release: NNZ Inc acquires J&J supplies

Kuupäev: 3 aprill 2015

Atlanta, Georgia (April 3, 2015) – NNZ, a leading supplier of packaging solutions for agricultural markets, announces that they entered into a binding  agreement to acquire J&J Supply, a company specialized in agricultural packaging needs to enhance its product portfolio through established relationships with manufacturers worldwide, as well as 93 years of experience in the agricultural packaging industry.

The acquisition, based in Las Cruces, NM, further increases NNZ’s share in the produce packaging market. “The combination of J & J Supply with NNZ’s broad portfolio of products in the agricultural packaging market will provide to our clients a variety of packaging options along with market expertise, “said Marco Boot, President of NNZ Inc. “The acquisition is also expected to result in greater efficiencies and significantly increase our market share,” added Jim Mattocks and Marco Boot.

For more information please contact

Marco Boot (President)

NNZ Inc.

805 Marathon Parkway, Suite 170
30046, Lawrenceville, Georgia
telephone +1 770 921 9210

mboot@nnzusa.com

www.nnzusa.com

NNZ’st

NNZ on puu- ja köögivilja- ning tööstussektori klientidele mõeldud pakenditele spetsialiseerunud rahvusvaheline ettevõte. 1922. aastal asutatud pereettevõte on kasvanud ligi 250 töötajaga organisatsiooniks, millel on oma filiaalide ja partnerite laiaulatuslik ülemaailmne võrgustik.

Selle võrgustiku tugevus seisneb suutlikkuses suurendada oma konkurentsivõimet. Nagu NNZd, iseloomustab meie võrgustiku partnereid säästlikkus ja sotsiaalsus, juhtiv koht oma valdkonnas, kliendikesksus, uuenduslikkus, suunanäitamine, paindlikkus ja läbipaistvus, usaldusväärsus ja eetilisus.

NNZ jaoks on töötajad meie parim vara. Oleme veendunud, et see toob kaasa suurema loomingulisuse ja jõudluse ning see on meie klientide, tarnijate ja teiste sidusrühmade jaoks ülimalt oluline. Meie eesmärk on töötada väga isiklikul alusel, kirglikult ja nauditavalt vastavalt plaanile, mille oleme koos teinud. Meie moto on: „Koos on parem”. Koos pakume oma klientidele säästlikke kohandamisvõimalusi, logistikalahendusi ja uuenduslikkust läbi koos loomise.

Me suudame seda vajadust täita tänu tütarettevõtetele strateegilistes asukohtades erinevates riikides. Töötame koos oma klientide ja mitmekülgse professionaalide meeskonnaga; materjalide, toidutehnoloogia, graafilise disaini ja turu-uuringute valdkonna spetsialistidega. Koos töötame välja kohandatud tooteid alates kontseptsioonist kuni turule toomiseni. Pakume igale lülile ahelas kliendispetsiifilisi, nutikaid lahendusi!

Meie standardne tootevalik: võrkkotid, jutekangast kotid, paberpakendid, kootud PP kotid, kiled, fooliumid, alused, topsid, ämbrid, suurkotid ja kaubaaluste stabiliseerimismaterjalid. NNZ pakub ka kohandatud pakendeid. Kohaldame oma kõigile pakenditele kõrgeimaid säästlikkuse, tõhususe ja toiduohutuse standardeid. Seeläbi saavad meie kliendid kasu meie suurepärastest ostutingimustest ja kvaliteetsetest toodetest.