Miks NNZ pakendid?

Infonõue

Press release: TEAG Textil-Emballagen AG from Switzerland joins the NNZ Group

Kuupäev: 1 juuli 2015

On 1 July 2015, TEAG from Basle (Switzerland) and supplier of packaging to the Swiss market allied itself to the NNZ Group. It will continue its activities under its current TEAG name.

TEAG is a renowned packaging company in Switzerland that was incorporated in 1914 - in other words it can boast more than 100 years of experience in packaging. It all started with repairing used jute bags and since those early days TEAG has developed into a company with a comprehensive productportfolio in jute packaging, FIBCs, PP bags and Net packaging for the agricultural and industrial sector.

The NNZ Group is an international company with 17 branches in 16 countries in Europe, the United States, Canada and South Africa and now also in Switzerland.
Its head office is based in the Netherlands.

NNZ supplies a broad range of packaging for the agricultural and industrial sector. The company is also increasingly active in developing new packaging ideas - at its own initiative or in response to demand, an issue or market developments. NNZ works closely together with an international network of purchasers, suppliers, manufacturers, packaging companies, distributors, scientific institutes and governments. NNZ has achieved a number of international packaging awards with its innovations.

TEAG's clients will continue to be supplied with packaging in the same way and with the same customary levels of service and quality. NNZ's complete product range will now also be available to TEAG, and the Innovation Department is keen to start developing products for the Swiss market.

For further information, please contact:

NNZ bv                                                TEAG Textil-Emballagen AG
Postbus 104                                         Herr Fabian Günzburger
9700 AC Groningen                             Reinacherstrasse 101
The Netherlands                                  CH-4018 Basle
T +31 (0)50 520 7800                          Switzerland
F +31 (0)50 520 7801                          T +41 61 337 89 89
E info@nnz.nl                                      F +41 61 337 89 80
                                                             E info@teag.ch
                                                             W www.teag.ch

NNZ’st

NNZ on puu- ja köögivilja- ning tööstussektori klientidele mõeldud pakenditele spetsialiseerunud rahvusvaheline ettevõte. 1922. aastal asutatud pereettevõte on kasvanud ligi 250 töötajaga organisatsiooniks, millel on oma filiaalide ja partnerite laiaulatuslik ülemaailmne võrgustik.

Selle võrgustiku tugevus seisneb suutlikkuses suurendada oma konkurentsivõimet. Nagu NNZd, iseloomustab meie võrgustiku partnereid säästlikkus ja sotsiaalsus, juhtiv koht oma valdkonnas, kliendikesksus, uuenduslikkus, suunanäitamine, paindlikkus ja läbipaistvus, usaldusväärsus ja eetilisus.

NNZ jaoks on töötajad meie parim vara. Oleme veendunud, et see toob kaasa suurema loomingulisuse ja jõudluse ning see on meie klientide, tarnijate ja teiste sidusrühmade jaoks ülimalt oluline. Meie eesmärk on töötada väga isiklikul alusel, kirglikult ja nauditavalt vastavalt plaanile, mille oleme koos teinud. Meie moto on: „Koos on parem”. Koos pakume oma klientidele säästlikke kohandamisvõimalusi, logistikalahendusi ja uuenduslikkust läbi koos loomise.

Me suudame seda vajadust täita tänu tütarettevõtetele strateegilistes asukohtades erinevates riikides. Töötame koos oma klientide ja mitmekülgse professionaalide meeskonnaga; materjalide, toidutehnoloogia, graafilise disaini ja turu-uuringute valdkonna spetsialistidega. Koos töötame välja kohandatud tooteid alates kontseptsioonist kuni turule toomiseni. Pakume igale lülile ahelas kliendispetsiifilisi, nutikaid lahendusi!

Meie standardne tootevalik: võrkkotid, jutekangast kotid, paberpakendid, kootud PP kotid, kiled, fooliumid, alused, topsid, ämbrid, suurkotid ja kaubaaluste stabiliseerimismaterjalid. NNZ pakub ka kohandatud pakendeid. Kohaldame oma kõigile pakenditele kõrgeimaid säästlikkuse, tõhususe ja toiduohutuse standardeid. Seeläbi saavad meie kliendid kasu meie suurepärastest ostutingimustest ja kvaliteetsetest toodetest.